marime text:

Hot versat de masini de lux, prins si arestat! A lasat cel putin noua oameni fara bolizi

Furturi la indigo, in Bucuresti. Un baiat istet a reusit sa fure noua masini, mergand pe incredere. In sensul ca i-a convins pe proprietari ca este un cumparator de buna credinta, iar acestia l-au lasat sa urce la volan si sa probeze masinile inainte de ale cumpara. Problema este ca atunci cand le era lumea mai draga, tanarul disparea cu autovehiculul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand poza in cumparatorul serios, suspectul Romeo Burcus vorbea frumos si parea ca are cele mai bune intentii din lume. Nu i-a dat nimic de banuit nici unui tanar caruia i-a dat intalnire ca sa-i cumpere o masina de 50.000 de euro.

Metoda lui Burcus era simpla. Dupa ce facea cativa kilometri cu masina vanzatorului, el ii spunea acestuia ca a vazut ce poate si il invita pe om sa treaca la volan. Dar cand acesta cobora din masina, Burcus pornea masina si disparea fara urma.

In acest fel, suspectul ar fi pacalit noua bucuresteni.

Burcus a fost arestat impreuna cu un complice. Politistii banuiesc ca tot el ar fi si autorul unor furturi din judetul Dambovita.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu