marime text:

Hot prins de o batranica de 86 de ani si impuscat de politist, cand a vrut sa fuga

Prins la furat, un hot a fost impuscat joi seara de un politist, intr-o localitate din judetul Mures. Agentul a fost nevoit sa traga doua gloante ca sa il opreasca pe infractor. Suspectul voia sa fuga din casa batranei de 86 de ani pe care a vrut s-o jefuiasca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Interesant este modul in care a fost prins hotul. Batrana de 86 de ani care l-a surprins in casa, a plecat initial dupa ajutoare. Pana sa revina acasa cu un vecin, hotul s-a ascuns sub pat. Vecinul l-a cautat fara rezultat si a plecat intr-un final.

Venerabila batranica nu s-a lasat si i-a dat infractorului de urma sub un pat. L-a prins de picior si asa a inceput taraboiul. Apoi a venit politistul care l-a imobilizat cu greu, dupa ce a tras doua focuri de arma.

La aceasta ora barbatul de 30 de ani surprins la furat se afla in sala de operatii la spitalul din Mures. El a fost impuscat in piciorul drept si in zona bazinului.

In paralel a inceput si ancheta. Primele date arata ca politistul a folosit regulamentar pistolul.

In ceea ce il priveste pe tanar, el va fi cercetat pentru tentativa de furt si violare de domiciliu, care se adauga deja la cariera de recidivist. Mai mult, pentru ca l-a lovit pe politist la dosarul lui se va adauga ultrajul si vatamarea corporala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu