marime text:

HORROR - Un tanar de 21 de ani si-a taiat tatal cu drujba

Un barbat de 59 de ani din judetul Buzau a pierit marti noapte de mana propriului sau fiu. Arma crimei a fost o drujba, iar gestul tanarului de 21 de ani i-a socat pe toti cunoscutii, care spun ca era un copil tare bun.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cuprins de remuscari, baiatul s-a predat imediat politistilor, si este cercetat acum pentru omor.
 
Prima intrebare pe care si-au pus-o politistii a fost 'ce l-a facut pe tanar sa-si atace tatal cu atata furie'. Raspunsul l-au primit de la mama baiatului. Acesta le-a povestit ca tatal plecase dupa fiu, la localul in care acesta petrecea cu prietenii, ca sa-l cheme acasa. Fiul s-a enervat cumplit si cei doi s-au luat la harta.
 
Cearta a continuat si dupa ce au ajuns acasa, pana cand tanarul si-a pierdut parca mintile si s-a napustit asupra tatalui cu ce i-a cazut in mana. Cu toate ca baiatul si-a recunoscut fapta in fata politistilor, unora dintre cunoscuti tot nu le vine sa creada si spun ca ar putea fi vorba totusi de un accident.
 
Semnele luptei crunte dintre tata si fiu erau in toata curtea vilei in care locuiau cei doi. Cand l-a gasit sotia, omul era plin de sange.
 
Fapta tanarului i-a socat pe cunocuti, care au despre el numai vorbe bune. Toti spun ca, in familia respectiva, tatal era mai agresiv.
 
Daca va fi gasit vinovat, declaratiile cunoscutilor - care spun despre el ca era un baiat bun - nu il vor scapa pe tanar de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu