marime text:

HORROR - si-a stropit iubita si pe bunica acesteia cu diluant si le-a dat foc

O clipa de nebunie l-a facut pe un barbat din judetul Vaslui sa-si nenoroceasca iubita, dar si pe bunica femeii. Suparat ca cele doua il vorbeau de rau intr-o camera alaturata, omul a intrat val-vartej peste ele si le-a dat foc.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Victimele sunt in stare grava la spital si chiar daca vor scapa cu viata medicii spun ca mai ales tanara, de 25 de ani, va ramane desfigurata pentru tot restul vietii.

Ambele femei au arsuri de gradele unu si doi pe 40 la suta din suprafata corpului. Femeia de 67 de ani a fost chiar la un pas sa-si piarda viata, spun doctorii, in urma socului suferit.

In cazul tinerei, principala problema sunt ranile de pe fata. Ar putea fi nevoie de mai multe interventii chirurgicale pentru refacerea pielii arse.

Omul de 33 de ani si iubita lui sunt impreuna doar de o luna. In tot acest timp, tanara spune ca nu a avut niciun conflict violent cu el.

Victimele au povestit ca erau intr-o camera alaturata si discutau. Erau nemultumite ca barbatul venise baut acasa si ca nu le putea ajuta la zugravitul locuintei. Se pare ca omul le-a auzit tocmai cand isi varsau of-ul si a tabarat pe ele. A lua un bidon cu o substanta inflamabila si, in cateva clipe, s-a razbunat cumplit.

Agresorul a fost retinut si risca ani grei de puscarie pentru tentativa de omor. 
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu