marime text:

UPDATE: Barbatul care i-a dat foc sotiei pentru ca voia sa munceasca a fost arestat!

In Romania, saracia, gelozia si mizeria in care traiesc din ce in ce mai multe familii au transformat institutia casatoriei intr-un lagar, iar pe multi dintre barbatii care au jurat credinta in niste monstri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Tribunalul Brasov a emis mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele lui Janos Nagy, dupa ce acesta si-a injunghiat, luni, sotia in gat, de mai multe ori, in autobuzul 28 al Regiei Autonome de Transport (RAT) Brasov.

Un sot din Constanta si-a lovit partenera, in timp ce le pregatea copiilor de mancare, dupa care a dus-o cu masina pe un camp si i-a dat foc. Era suparat ca femeia nu mai voia sa fie casnica.

Regretele tardive nu mai au acum nicio o valoare. Indurerat, tatal victimei a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare cand a dat ochi in ochi cu cel care i-a ucis fata si i-a nenorocit cei doi nepoti.

Scandalul a inceput in bucatarie, unde barbatul si-a lovit sotia in cap. Darele de sange arata ca a tarat-o apoi pana in garaj. De acolo a luat masina si a mers pe un camp din apropiere, unde a incendiat-o. E greu de spus daca sarmana mai traia. Cand au ajuns pompierii, trupul era carbonizat pe bancheta din spate.

Nimeni nu isi explica ce a declansat nebunia barbatului. Prima ipoteza ar fi o gelozie dusa la extrem, din momentul in care nevasta i-ar fi spus ca vrea sa munceasca.

De ochii lumii, ea nu a lasat nicio clipa sa se vada problemele pe care le aveau.

 Cei doi copii, de 11 si 3 ani, au ramas peste noapte in grija bunicilor, dar ii vor prelua asistentii sociali.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu