marime text:

HORROR - cadavrul unei femei, pe jumatate ars, descoperit in padure. Hainele erau alaturi, intr-o punga

Un tanar care participa la un concurs de orientare turistica a dat joi seara peste cadavrul unei femei. A sunat imediat la 112 si in cateva minute padurea s-a umplut de politisti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din primele cercetari se pare ca nu ar fi suspiciuni de omor, insa anchetatorii nu pot trage nicio concluzie, pana nu primesc raportul autopsiei.
 
Politistii au gasit femeia dezbracata, si hainele intr-o punga, alaturi. Cum pare sa zaca acolo de cateva saptamani, a fost imposibil sa se gaseasca urme.
 
Langa cadavrul partial ars, anchetatorii au gasit un bidon de benzina, din care fusese consumata aproape jumatate. Ei cred insa ca nu este vorba de crima, ci mai degraba de o sinucidere.
 
Putinele persoane care locuiesc in zona nu le-au fost de mare ajutor politistilor.
 
Politistii au o pista in ceea ce priveste identitatea cadavrului. In urma cu o luna, un barbat anunta disparitia de la domiciliu a sotiei sale, o femeie de 42 de ani. Femeia mai plecase de acasa si avea probleme psihice.
 
Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea autopsiei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu