marime text:

HORROR - cadavru sfasiat in bucati si carbonizat gasit in padure

Descoperire macabra intr-o padure de la marginea orasului Botosani. O femeie care era la cules de ciuperci a gasit langa un copac cadavrul unui barbat. Imaginea era cu atat mai ingrozitoare cu cat trupul era sfasiat in bucati si carbonizat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand a vazut corpul fara viata, femeia s-a speriat teribil si a luat-o la fuga. A sunat imediat la 112 si a anuntat politia.

Imediat, la fata locului a ajuns o echipa de criminalisti. Anchetorii spun ca nu pot spune deocamdata cine a fost barbatul gasit mort. Inca nu au gasit in padure acte sau obiecte care sa-i fi apartinut si care sa-i ajute in acest sens. In zona nici nu a fost semnalata disparitia vreunei persoane si oricum din cauza arsurilor este greu de spus ce semnalmente avea victima.

Daca nu vor gasi niciun indiciu, anchetatorii vor astepta rezultatele analizelor ADN. Intre timp trebuie sa afle si cum a sfarsit barbatul.

Langa cadavru a fost gasit un recipient in care fusese o substanta inflamabila, ceea ce i-a facut sa se gandeasca la o posibila sinucidere.

Totusi deocamdata nu este exclusa nici varianta unei crime.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu