marime text:

Hackerii din Europa se intrec la Bucuresti, langa Palatul Parlamentului!

In Bucuresti, la doi pasi de Palatul Parlamentului, isi disputa autoritatea hackerii Europei. Competitia dureaza 24 de ore, timp in care cei mai buni specialisti IT se vor intrece ca sa obtina recunoasterea comunitatii lor, dar si salariile grase oferite de marile companii din domeniu.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In loc sa astepte un nou atac, organizatorii evenimentului, lideri din industria IT, au decis sa faca un pas indraznet catre guerilla de pe internet. Le-au oferit hackerilor o sala aerisita si cate o tema de lucru cu termen limita - 24 de ore.

Peste 300 de hackeri si tot atatatea laptopuri. Oameni pentru care site-ul NASA nu mai are mistere de mult au venit sa demonstreze ca pot face si fapte bune.

Vedetele congresului sunt romanii care programeaza roboti sau cei care fac softuri pentru internet.

Si mai spectaculosi sunt concurentii veniti din Scotia.

Pe genul acesta de hackeri buni stau cu ochii marile companii.

Hackerii sunt considerati in mod gresit periculosi. Cei care sparg sisteme pentru bani sau din rea vointa sunt numiti crackeri sau "palarii negre". Cei care isi asuma numele de hackeri sunt "palariile albe". Chiar si cand intra ilegal intr-un calculator nu o fac pentru bani. Ei sustin ca isi folosesc talentul pentru a gasi greselile de proiectare.

Pentru toti urmeaza o noapte alba. Competitia de la Bucuresti continua non-stop, pana duminica la pranz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu