marime text:

Ultima victima ucisa cu o lovitura in CAP - vezi noi detalii despre CRIMINALUL IN SERIE DIN MURES!

Cercul suspectilor este foarte larg, iar oamenii din Craciunesti incep deja sa se priveasca suspiciosi unul pe celalalt, pentru ca oricare dintre ei poate fi criminalul. Cazurile seamana foarte tare intre ele. Mobilul a fost jaful, si acum, si in urma cu o luna.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Politistii si criminalistii continua sa stringa probe si ii audiaza pe vecinii barbatului de 83 de ani, in speranta ca vor gasi o pista care sa-i duca spre criminal.  Expertiza medico-legala a scos la iveala faptul ca batrinul a murit pe loc, lovit cu un obiect dur in zona capului

Toate victimele au fost lovite cu un obiect dur, cel mai probabil un topor, iar agresorul le-a acoperit cu paturi si a incercat sa-si stearga urmele lasind in locuinte gazul pornit; spera, probabil, ca astfel se va declansa un incendiu. In niciunul dintre cele doua cazuri, arma crimei nu a fost insa gasita. Ca sa-I mai linisteasca pe oamenii speriati, primaria a promis ca va intari masurile de paza in comuna pe timpul noptii

De data aceasta, un batran de 81 de ani a fost gasit fara suflare in locuinta sa, in care era pornit si gazul. Deocamdata, anchetatorii nu au stabilit daca moartea omului a fost un accident sau o crima, dar nu e om in sat care sa nu se teama ca un posibil criminal in serie se plimba printre ei.

Casa batranului a fost impanzita de zeci de politisti si criminalisti. Ei cauta orice urma care i-ar putea ajuta sa elucideze misterul mortii batranului de 81 de ani. Nu exclud nici varianta ca acesta sa fi fost ucis, exact ca cei trei vecini ai sai, mai ales ca exista similitudini intre cazuri.

Primele victime tocmai scosesera bani de la banca sa-si construiasca o toaleta noua, iar batranul de 81 de ani primise recent pensia. In ambele cazuri, gazul in locuinte a fost gasit pornit.

Dupa cateva ore, criminalistii au scos din casa batranului mai multe obiecte considerate probe, insa in urma cu putin timp, le-au dus inapoi. Nimeni din echipa de anchetatori nu a precizat deocamdata  daca batranul a fost ucis, ori a murit din alte cauze, poate intoxicat cu monoxid de carbon. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu