marime text:

Gravida in luna a noua, ranita grav intr-un accident. Medicii i-au facut cezariana!

O lupta contracronometru au dus medicii din Iasi, pentru a salva viata unei gravide ranita grav intr-un accident rutier, dar si pe cea a pruncului pe care il purta in pantece. Cu rani puternice la cap si in stare de coma, fata de 17 ani, aflata in luna a noua, a fost internata la Spitalul de Neurochirurgie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Medicii specialisti au hotarat ca este necesara o cezariana, pentru ca starea grava a mamei punea in pericol si viata bebelusului.

Imediat ce au primit solicitarea neurochirurgilor, medicii ginecologi de la maternitate s-au deplasat la spitalul unde era internata tanara aflata in coma. Sub supravegherea atenta a unui neurolog, au ajutat un baietel de 2 kilograme si 700 de grame sa vina pe lume. In vreme ce el este sanatos, mama lui se lupta inca sa traiasca.

Tanara mama a ajuns la spital dupa ce, in urma cu cateva zile, a fost victima unui accident rutier. Se afla in masina, alaturi de iubitul ei si primul lor copil, in varsta de 1 an, cand autoturismul s-a izbit de o caruta nesemnalizata corespunzator.

Carutasul este cercetat acum pentru vatamare corporala grava, fiindca ca nu si-a semnalizat corespunzator vehiculul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu