marime text:

Ginecolog de 72 de ani: "I-am perforat uterul sotiei dumitale! Cheama Ambulanta!"

De mana unui medic ginecolog putea sa moara o femeie de 35 de ani din Ineu care i-a cerut ajutorul pentru o intrerupere de sarcina: medicul de 72 de ani i-a perforat uterul in timpul interventiei. Culmea e ca apoi, cand a vazut-o plina de sange si si-a dat seama ca o poate pierde, i-a spus sa-si cheme o ambulanta care sa o duca la Arad.  
Ginecolog de 72 de ani: I-am perforat uterul sotiei dumitale! Cheama Ambulanta!

Cand si-a vazut nevasta plina de sange, sotul femeii a sunat imediat la 112. Ambulanta a transportat-o intr-o goana nebuna pana la spitalul din Arad. Avea hemoragie puternica, iar cand au vazut-o in ce stare este, medicii de acolo s-au ingrozit.

Au dus-o direct in sala de operatie si desi era in stare extreme de grava au reusit sa-i opreasca sangerarea. Dupa cele intamplate, atat pacienta cat si sotul ei sunt hotarati sa-l actioneze in judecata pe medicul ginecolog care a nenorocit-o pe femeie. Mai mult, vor depune si o plangere la Colegiul Medicilor pentru ca, spun ei, lucrurile nu pot ramane asa.

In acest caz, s-a sesizat si Directia de Sanatate Publica din Arad care a inceput o ancheta. Medicul de 72 de ani are
autorizatie de libera practica si la aceasta ora este singurul ginecolog care face intreruperi de sarcina in Ineu. E un orasel mic si nu toti medicii accepta sa faca astfel de interventii.  

Dupa ce a nenorocit-o pe femeie, medicul ginecolog l-a anuntat senin pe sotul femeii, Florin Bologa, sa cheme de urgenta o ambulanta, daca vrea ca nevasta lui sa mai traiasca, caci i-a perforat uterul. Iar dupa ce si-a aruncat pacienta in bratele mortii, medicul a refuzat sa mai stea de vorba cu sotul ei. Ii tranteste usa in nas de fiecare data.

 La Arad, medicii care au preluat-o pe femeie spun ca a fost de-a dreptul macelarita si s-au luptat din greu sa o salveze. Femeia mai are doi copii acasa, unul de 12 ani, dintr-o casatorie anterioara, si altul de 4 ani, cu actualul
sot. Din pacate, de acum nu mai are nici o sansa sa mai poarte vreo sarcina.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu