marime text:

GELOZIA i-a intunecat mintile - un barbat si-a omorat in bataie sotia pentru ca o banuia ca l-a inselat cu seful lui

Gelozia l-a impins pe un barbat din judetul Brasov la o crima odioasa. Omul banuia ca sotia l-ar fi inselat si intr-o criza de furie a lovit-o pana cand a lasat-o fara suflare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi soti au trait mai bine de 5 ani in Italia impreuna cu cei 2 copii minori. Iar rudele stiau ca acolo le merge foarte bine. In urma cu cateva saptamani insa au decis sa revina definitiv in tara si de atunci certurile s-au tinut lant.
 
Barbatul de 40 de ani ii reprosa sotiei ca l-ar fi inselat chiar cu patronul firmei la care a lucrat el in strainatate. Scos din minti de furie, a lovit-o fara mila pe femeie, desi in camera vecina dormeau cei doi baieti ai lor de 8, respectiv 12 ani. Cel mai probail micutii vor ajunge acum in grija rudelor.
 
Localnicii din Voila sunt socati de cele intamplate. Ii cunoasteau de-o viata pe cei doi si stiau ca le merge bine.

Dupa ce si-a dat seama ce a facut, barbatul a chemat salvarea, insa medicii n-au putut decat sa constate decesul. Barbatul a fost arestat pentru 29 de zile si este cercetat pentru omor deosebit de grav.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu