marime text:

Valcea, cuibul celor mai mari hackeri care au speriat Vestul!

Ultimul intrat in clubul select al hotilor destepti are 22 de ani si le-a facut americanilor o paguba de peste 3 milioane de dolari. Barbatul a reusit sa treaca de sistemul de securitate al unui cunoscut site de cumparaturi on-line, a intrat in baza de date, unde a  gasit informatii despre clienti si le-a golit conturile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Liviu Mihail Concioiu era urmarit de un an si jumatate. In tot acest timp, a patruns in sistemul informatic al site-ului E-bay, a sustras ID-urile si parolele a 3.700 de angajati.

Cu ajutorul acestora, a intrat in baza de date, unde se aflau informatiile despre clienti si despre conturile lor. Apoi, impreuna cu sapte amici, a facut colone si cu aceste carduri false, a retras aproape 400.000 de euro de la bancomate din Italia.

Cu banii clientilor din toata lumea, romanii si-au cumparat masini sau au jucat la bursa si prin cazinouri.

In martie, tot in Valcea, zeci de barbati au fost retinuti dupa ce au pus bazele unei escrocherii internationale, pe internet, din care au castigat peste 800.000 de euro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu