marime text:

Valcea, cuibul celor mai mari hackeri care au speriat Vestul!

Ultimul intrat in clubul select al hotilor destepti are 22 de ani si le-a facut americanilor o paguba de peste 3 milioane de dolari. Barbatul a reusit sa treaca de sistemul de securitate al unui cunoscut site de cumparaturi on-line, a intrat in baza de date, unde a  gasit informatii despre clienti si le-a golit conturile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Liviu Mihail Concioiu era urmarit de un an si jumatate. In tot acest timp, a patruns in sistemul informatic al site-ului E-bay, a sustras ID-urile si parolele a 3.700 de angajati.

Cu ajutorul acestora, a intrat in baza de date, unde se aflau informatiile despre clienti si despre conturile lor. Apoi, impreuna cu sapte amici, a facut colone si cu aceste carduri false, a retras aproape 400.000 de euro de la bancomate din Italia.

Cu banii clientilor din toata lumea, romanii si-au cumparat masini sau au jucat la bursa si prin cazinouri.

In martie, tot in Valcea, zeci de barbati au fost retinuti dupa ce au pus bazele unei escrocherii internationale, pe internet, din care au castigat peste 800.000 de euro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuCornel Mihalache (2011-09-03 20:10:13)
Va rog sa nu ii mai etichetati pe scam-eri sau phish-eri "hackeri". Inainte de a scrie un articol in care urmeaza sa folositi termeni pe care nu ii stapaniti prea bine sau chiar de care nu aveti habar, documentati-va! Nu de alta, dar nu strica! Nu va faceti de 3 lovele! A propos... cine e autorul articolului asta??? Sincer imi pare rau ca l-a prins, dar la fel de sincer spun ca a meritat-o! S-a dat prea mare, nu s-a dat la fund o perioada si si-a dat prea mult in stamba jucandu-se de-a soarecele si pisica. Prostia si fudulia s-au platit dintotdeauna, dar sper sa ii serveasca drept lectie pe viitor! Daca eram in locul lui invarteam sutele de mii de euro pe degete pe sestache fara sa se prinda nimeni de figura. Si eram si in libertate si cu bani, intr-o tara in care lumea moare de foame pe strada si in care statul nu iti ofera nicio alternativa! Daca vrei sa te angajezi la stat cel putin si nu ai bani te prezinti degeaba la concursul de ocupare a postului. Te prostesc pe fata si castiga cei ce au avut pila si au dat bani. De aia merge totul cu fundul in sus in institutiile statului, ca prostii ocupa aproape toate posturile cheie sau cel putin pe cele unde e nevoie de oameni care stiu ce au de facut acolo unde sunt numiti nu oligofreni!
raspunde »
Ptr mike (2011-05-09 19:39:55)
Te bate limba romana analfabetule!
raspunde »
Cry (2010-12-18 23:41:23)
Baieti destepti. Eu le-as da medalii nu i-as aresta... Nu e vina lor ca oamenii sunt cretinoizi :D. Aveti habar ca in rusia NU exista LEGI pentru infractiuni cibernetice? Pentru ca aia sunt REALISTI si stiu ca dobitoc e ala care vrea sa isi ia vapor din dragasani, sub pretextul ca e oras port la nush ce ocean :)))
raspunde »
h4x0r (2010-09-24 19:22:43)
VL RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
raspunde »
bogdan (2010-09-24 18:23:15)
bv lor baieti destepti,pacat ca au fost prinsi
raspunde »
mike (2010-09-23 23:07:13)
Inca un Valcean tantalau prins.. La nou Hacker = un idiot prins...iar tara hackerilor e aia unde sunt prinsi cei mai multi.:)))).
raspunde »
lili tevelei (2010-09-23 19:56:19)
stiu ca valcenii sant destepti ca si pesoanele din alte orase, dar valcenii au un al lor,,,,,,,,,,,,, pacat ca l-a prins pe baiat, din partea mea, JOS PALARIA,,,,,,,,,,,,,,,,,, voi cei din guvernul romaniei ce le oferiti celor cu o asemenea capacitate ??????? ii aruncati in VOIA SOARTEI,.,, ca si pe mine de altfel,,,,,,,,,,,prin straini de 20 ani
raspunde »
Toto (2010-09-23 16:35:34)
Iar demonstreaza romanii ca nu sunt prosti ! Noi suntem buni dar mai avem de lucrat la lasarea urmelor.
raspunde »
Vasile (2010-09-23 15:34:53)
Alt amator din valcea :))
raspunde »
bitza (2010-09-23 12:49:46)
bv lui, sper sa scape ieftin , pacat ca nu shia shters urmele , tipu' nu a lucrat profesioninst pana la capat , lol
raspunde »