marime text:

Gata sa omoare pentru un telefon mobil! Fata de 15 ani, injunghiata in fata blocului

Pentru un telefon mobil, un tanar era gata sa ia viata unei adolescente de 15 ani, din Botosani. A atacat-o pe cand se pregatea sa intre in bloc, i-a smuls aparatul de la ureche, iar cand fata a vrut sa riposteze, a injunghiat-o.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tatal fetei era in casa si a crezut ca tot cerul cade pe el, cand a auzit tipetele fiicei lui. A gasit-o plina de sange si a urcat-o imediat in masina personala, cu care a gonit spre spital.

Adolescenta este in stare de soc, dupa cumplita experienta prin care a trecut. Tocmai a fost externata, dar medicii o vor avea in atentie in continuare. Spun totusi ca fata a avut un noroc incredibil - desi atacul a fost unul foarte violent, rana de la piept n-a fost una adanca si niciun organ vital n-a fost atins.

Victima le-a spus deja politistilor ca barbatul agresiv era foarte tanar si ca luni seara avea trasa o gluga pe cap, iar la gura isi pusese un fular.

Oamenii legii cred ca atacatorul are in jur de 18 ani. Politistii spera ca fata sa-i poata aminti si alte detalii despre agresor, care sa ii ajute sa ajunga la el. Apoi il asteapta puscaria.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu