marime text:

Gabriel, copilul care a rezolvat un caz in locul politistilor!

Cel mai aplaudat elev dintr-o scoala din Prahova n-a fost cel care a luat premiul intai, ci un baiat care a pus umarul la rezolvarea unui caz de furt.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baiatul l-a vazut pe hot in timp ce ingropa geanta furata de la o postarita, l-a luat la intrebari si intr-un final a dus toata prada la politie. La serbarea scolara de vineri, baiatul a primit o diploma din mana politistilor adevarati.
 
Gabriel se juca pe campul de la marginea satului cand a vazut un alt copil, mai mic, carand dupa el o geanta plina cu bani. Mama baiatului a recunoscut tolba postaritei si a dat fuga la politie. Intr-adevar, disperata, femeia li se plansese oamenilor legii ca i-a disparut geanta din masina pe care o lasase descuiata, pentru cateva clipe.
 
Gabriel e dintr-o familie foarte modesta. Mai are inca 9 frati si doar tatal munceste. Cu toate astea nici el si nici mama lui nu s-au gandit sa patreze banii. Gestul baiatului i-a adus si un premiu din partea unui om de afaceri din Ploiesti.
 
Fireste ca pe Gabriel il bate gandul sa se faca politist. Dar pana atunci are de tocit mingea de fotbal pe care a primit-o drept rasplata pentru fapta lui.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariumarius (2011-06-27 13:19:38)
siner sa fiu nu cre ca ar fi gasit politia geanta cu bani...cautando an pamant si nu sar fi gandidt ca si un copil poate sa o fure...dar iata ca un alt copil a fost mai istet ca ei si la prins..anca o data se demonstreaza ca politia romana ie pastae de harag
raspunde »
adrian bc (2011-06-19 14:25:03)
ai dreptate z3r0 dar e si fraier trebuia sa consume toti banii si sa se duca la ***-e sa-si traiasca viatza fraier....... in locu lui dadeam de baut la tot satu si cumnua OMG ce gest
raspunde »
z3r0 (2011-06-19 08:31:51)
prea mic ca sa isi dea seama cea a facut.
raspunde »
G Man (2011-06-18 21:52:59)
fraier..
raspunde »
vania (2011-06-18 18:57:09)
tot respectul , Gabriel, asha baieti k tine, mai rar. si acuma ,,,, ptr. RESTUL dintre care tot comenteaza pe aici dan ,,p**a.... daca Gabriel nu ar fi dus genta la politie,......toti erati aishi k gura mare,,,,,shi akuma va pica plombele.
raspunde »
X.C (2011-06-18 10:53:56)
cunosc un caz de furt de card si utilizat pentru joc. de poker pe net. Sa vezi cum rezolva politistul ro cazul. 1- pagubitul depune plangerea cu tot ce trebui. dupa ce depune la banca refuzul de plata si restul ... 2-politisul spune ca a contactat banca si pe baza plagerii, banca nu ii ofera inf. despre operatiunile frauduloase. 3- pagubitul obtine inf. si le ofera pol. 4-pol. spune pagubitului ca firma care detine pagina web. pe care infractorul a jucat e undeva prin catar daca nu ma insel, in fine spre asia :)) 5- cine cunoscut de pagubit pe baza datelor oferite de banca indentifica firma ca fiind in UK 6- pagubitul se duce la pol. si spune ce a gasit iar atunci intervine cineva din alta structura a pol. care confirma datele 7-pagubitul roaga pol. ca sa trimita firmei care detine pagina web. o cerere prin care sa i se furnizeze date despre contul infractorului la care pol. spune ca ar fi bine sa vorbeasca pagubitul ca ei vor asculta :)) 8-pol. umbla dupa pagubit sa vada daca a rezolvat cazul :)) CEVA DE COMENTAT ?
raspunde »
anca (2011-06-17 22:51:36)
asa baieti rar intalnim in zilele noastre bravo lui succes la scoala
raspunde »
Elena (2011-06-17 22:18:48)
Bravo Gabriel, sa dea Dumnezeu sa faca acest gest pe care l-ai facut tu cati mai multi oameni si atunci ceva se va schimba in comportamentul nostru.
raspunde »