marime text:

Furt nerusinat la gradinita! Dulciurile de 1 Iunie ale copiilor, ascunse de educatoare!

Investigatie in miez de noapte la o gradinita din Dambovita! Politistii au descins intr-una din salile de clasa si printre jucarii, au dat peste ceea ce ar trebui sa fie dovada unui furt nerusinat - zece pachete cu dulciuri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Educatoarea le-ar fi ascuns, in loc sa le dea copiilor, de 1 Iunie, acuza parintii.

Descinderea noctura a fost determinata de plangerile parintilor ai caror copii au lipsit de la gradinita pe 1 Iunie. Toti cei prezenti au primit atunci cate un pachetel, din partea primariei, iar celorlalti li s-a spus ca s-au terminat cadourile.

Initial, femeia de serviciu a fost acuzata ca ascunde dulciurile, dar acum chiar ea i-a condus pe politisti la sacosa cu bunatati.

Desi costa doar cateva zeci de lei, dulciurile ascunse fac de ras gradinita, spune directorul, care a stat astazi de vorba cu educatoarea. Ea n-a putut sa explice nici in fata celor de la inspectoratul scolar de ce nu a impartit dulciurile tuturor copiilor, iar de camerele de luat vederi s-a ferit toata ziua.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu