marime text:

Furci, coase si pistoale-n strada - scandal intre rromi la Titu!

Doar gloantele au potolit azi-noapte doua familii de rromi din Dambovita, care au pornit razboiul in plina strada. Aflate intr-o vesnica disputa, cele doua tabere s-au atacat cu furci si coase, ba chiar si cu pistoale, spun unii dintre beligeranti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In toiul noptii, spiritele erau inca incinse pe strada unde a izbucnit scandalul. Cele doua familii rivale locuiesc la doar cateva case distanta una de cealalta si deseori au dispute, spun vecinii. Azi-noapte, a iesit din nou cu scantei dupa ce doi copii din cele doua familii s-ar fi luat la cearta. In scena au aparut apoi parintii si celelalte rude. De la vorbe grele pana la incaierare n-a mai fost decat un pas.

Ranit in batalie, un barbat de 48 de ani a avut nevoie de ajutorul medicilor. Dovada a incaierarii sta si o masina, care a fost vandalizata de batausi. Dupa zeci de minute tensionate, politistii au reusit sa potoleasca cele doua familii.

Sase dintre cei implicati in scandal au fost audiati intreaga noapte la Politia din Titu. Pe numele lor,politistii au deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere si port de arma alba. De asemenea, politistii au confiscat un pistol cu gaze si vor stabili cine este proprietarul armei si daca aceasta a fost folosita in incaierarea de azi-noapte. Barbatul ranit nu a vrut sa ramana internat si nici nu a depus plangere impotriva celor care l-au ranit cu coasa.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuandruska (2011-02-16 18:50:31)
caracatita e mare
raspunde »
solo (2011-01-05 17:46:43)
I-a dat cu toporașu
raspunde »
Nico (2010-10-26 04:56:29)
La Titu este cea mai mare mafie din tara si este in legatura cu politia ,este mana in mana cu hotii . Degeaba te duci sa faci reclamatie ca o musamalizeaza de urgenta. Oare stie ministru de interne de politia de la titu ca este mana dreapta a mafiei. Comisarul Tafter sau Tafta de la cercetari penale sau este mana in mana cu infractorii,ele ste in legatura cu ei le ea dreptu si pe o parte intra si pe alta parte ese bazma curata. Nu mai este dacat sa iasa lumea in strada si sa faca singuri dreptate ca Politia de la Titu si Procuratzra de la Racari este mana in mana cu tiganii iau mita ca sai scoata navinovati. Oare exista o tara europeana in care politia si procuratura sai scoata bazma curata pe criminali cum este Romania? Va rog sa faceti cunoscute aceste randuri ca sa auda si Ministru de Interne pentru ca ceea ce spun este adevarat si poate dovedi in multe dosare de crima care sau schimbat incadrarea juridica de la crima la ultraj cu violenta, de la viol la scos nevinovat ca nu a fost cu forta ci cu voia ei.,toate aceste cazuri sunt pe numele lui Victor Bacanu Gabriel zis Nanu , care a intrat in casa unei batrane ca sai ia banii ,a batuto si la scurt timp 3-5 zile fameia a murit dar Procuratura de la Racari ia schimbat incadrarea la Crima la Violare de domiciliu.In anul 2008 Bacanu Viorezis Nanu a cunoscut o fata pe numele Zidaru Mirela din Germania de cetatenie romana care a venit in vizita la rudelei ei din Comuna Odobesti Dambovita si care la scurt timp a violato ,degeaba a facut plangere penala la Politie si procuratura pentru ca nefiind in tara sa se apere si sa primeasca actele de la procuratura cazul sa dat tot in favoarea lui la procuratura din Racari si totodata a fost cumparata sau mai bine zis Avocata care a fost platita sa o reprezinte in fata legii a trecut de partea lui ,in timpul care sa instrumentat dosarul Fata nefiind in tara nu a fost instiintata de avocata pe care o platise . Chiar si Seful Politiei din comuna Odobesti a spus ca are oameni si bani si ca nu stie ce este de facut cu legile din Romania ,pe o parte intra si pe alta pleaca ,ei fac dosarele de invinuire si procuratura de la Racari si sefii lor mai mari le schimba incadrarile ,ei pur si simplu nu mai stiu ce sa faca
raspunde »
GEO (2010-06-16 16:59:34)
CIOROI. Cra cra. Daca ar fi dupa mine, ''ciorilor''le-as pune granita.Cine vrea sa intre in Rominia, sa plateasca o taxa de 1.000 Euro( ca au de unde)/ ''cioara'', ''puradel'', indiferent de virsta lor. Am face bani la buget si na-r mai trebui sa luam acei 15% de la pensionari.
raspunde »
dada iliescu (2010-06-16 15:44:18)
sa le ia bani pentru spittalizare ca ne/am saturat de ei .se bat se incaiera toata ziua, ca doar nu merg la munca ci doar la furat sau vanzare de droguri .la o emisiune se lauda un //mai mare al tiganilor /ca au primit bani de la uniunea europeana ptr integrarea romilor ,dar a uitat sa mentioneze cati tigani au ocupat locurile de munca oferite .vai mama lor ca ne/au facut de ras peste tot.sunt ultimi oameni .LA BUG CU EI.
raspunde »
claudiu (2010-06-16 11:47:16)
Stau si ma intreb de ce intervine politia in aceste scandaluri,pe banii cui?Se stie ca tiganii nu contribuie cu nimic la bugetul statului.De ce trebuie sa suporte ceteteanul onest astfel de cheltuieli? Unde mai pui ca dupa astfel de confruntari,tigani cu tigani,poate se mai imputineaza,deci din punctul meu de vedere ar trebui lasati sa se omoare intre ei!
raspunde »