marime text:

Fumatul le-a daunat grav libertatii: "fabricau" tigari din tutunul aruncat la groapa Glina!

Trei indivizi din judetul Calarasi au strans tutunul aruncat de marii producatori la Glina si l-au indesat in foi de tigarete. Pe urma, vindeau marfa prin localitati cu cinci lei, 20 de bucati. Acum, politistii i-au bagat in faliment.  
Fumatul le-a daunat grav libertatii: fabricau tigari din tutunul aruncat la groapa Glina!

Se introducea tutunul prin orificiu, un du-te vino si se umplea tigareta, dupa care era buna de vanzare. Si gata pachetul de tigari in cateva minute.

Mica fabrica se dezvoltase intr-o locuinta din Soldanu, Calarasi, si presupunea 13 astfel de aparate nu mai mari decat un capsator, dar si o retea de distributie comunala.

Vindeau chiar si pe datorie, iar clientii erau trecuti pe caiet. Pe acelasi caiet, folosit de copii si la scoala. Fara nicio remuscare, unul dintre suspecti recunoaste tot.

"Mergeeeea treaba! De vreo doua saptamani, pe aici, prin sat. Luam tutunul de pe gropa. Nu-mi era frica ca se imbolnavea cineva, ca era tratat. Eeee, pe naiba! Nu-l tratam eu! In astea doua saptamani am facut cam cinci milioane", povesteste Costel Birnasi, unul dintre suspecti. 

Localnicii au auzit de afacere. "Cinci lei era si le dadea varsate, nu la pachet. Erau bune tigarile si n-a patit nimeni nimic deocamdata", spune un client de-al afaceristilor..

Acum, ca politia a inchis afacerea, satenii sunt necajiti ca nu si-au facut si ei "rezerve".
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu