marime text:

Fritzl din Prahova - si-a violat fiica timp de 4 ani! Mama copilei n-a avut curaj sa mearga la politie

O copilarie plina de batjocura, umilinte si rusine. De asta a avut parte o fata de 14 ani, din Prahova, pe care propriul tata a violat-o in ultimii patru ani, fara stirea nimanui.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Se pare ca relatia incestuoasa intre tata si fiica ar fi inceput inca de pe cand fetita avea 10 ani. Mama i-a descoperit, la un moment dat, dar nu s-a dus la politie. S-a plans unor apropiati, iar una dintre aceste persoane si-a luat inima in dinti si, sub protectia anonimatului, a povestit totul la telefonul de urgenta al Directiei pentru Protectia Copilului.

A fost declansata o ancheta, care a confirmat spusele fetei. Luat la intrebari si tatal a recunoscut, in cele din urma, chinurile la care si-a suspus fiica.

Copila, care are 14 ani acum, nu poate vorbi despre drama prin care a trecut. E firesc, spun psihologii - experienta este traumatizanta si nu e exclus ca efectele ei sa nu dispara niciodata.

Un psiholog va incerca acum sa le consilieze atat pe mama, cat si pe cele doua fete. Noroc ca tatal nu mai este acum o amenintare pentru ele - a primt deja mandat de arestare pentru 29 de zile si risca 18 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu