marime text:

Fritzl din Bistrita - un barbat de 52 de ani si-a violat fiicele si le-a lasat gravide!

La 19 si 16 ani, doua fete din Bistrita-Nasaud cauta puterea sa uite infernul in care le-a aruncat insusi cel care trebuia sa le ocroteasca. Ani la rind, tatal lor vitreg a abuzat de ele, uneori chiar cu mama acasa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fata cea mare n-a mai indurat si le-a povestit politistilor intreg cosmarul care dura deja de 5 ani. Luat la intrebari, tatal vitreg nu-si gaseste nicio vina.

Grozaviile prin care treceau fetele sint greu de inchipuit, spun anchetatorii. Barbatul abuza de ele in aceeasi camera in care dormeau si fratiorii lor. Ba chiar, in casa era si mama copilelor. Pe amindoua, barbatul le-a lasat si insarcinate, iar apoi le-a trimis sa faca avort.

Tatal vitreg al celor doua fete este in prezent in arestul politiei. Procurorii urmeaza sa ceara arestarea lui preventiva, la tribunalul Bistrita-Nasaud.

Individul si-a recunoscut faptele, ba chiar a declarat ca avea aceleasi intentii si cu mezina familiei, de numai 11 ani. Aceasta insa n-a cedat presiunilor.

Suspectul este acuzat de viol si coruptie sexuala de minori si risca o pedeapsa intre 10 si 25 de ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuO Tipa (2011-07-13 13:58:28)
Mda...le viola pe toate si niciuna nu putea sa faca nimic...suna un pic....penibil:)))) Isi merita soarta toate, aia mik de 11 ani i-a facut fatza si nu s-a lasat violata, dar cele mari nu au putut:)))
raspunde »
anonim (2011-02-15 19:08:20)
ele dc au stat?is fetele vitrege,nu s sange din sangele lui,sunt plin de *** ve minore care se ft pentru bani cu bosorogi,greseala lui e ca a trebuit sa asteapta pana nu mai sunt minore fetele ;)
raspunde »
arthur bistrita (2010-06-29 16:12:10)
acesta este un monstru nu merita sa traiasca printre noi
raspunde »