marime text:

Fratele lui Sile Pietroi a dat iama in magazinele lui Dinu Patriciu! A spart 30 de Mic.ro-uri!

Fratele temutului interlop, Sile Pietroi, a ajuns si el fata in fata, cu anchetatorii. Politistii de la Sectorul 3 il considera suspectul principal intr-un dosar de spargeri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul si trei acoliti sunt acuzati ca au spart peste 30 de magazine din lantul MIC.ro, detinut de cel mai bogat roman, Dinu Patriciu. Produsele cu care au disparut depasesc 50.000 de euro.

Stefan Fierbantu, zis Fane Pietroi, si complicii sau au fost ridicati vineri dimineata de politistii de la Investigatii Criminale din Sectorul 3. Cu totii sunt acuzati ca au spart magazine din tot Bucurestiul, apartinand unui singur lant comercial. Nici nu le era greu, avand in vedere ca usile erau din termopan.

Actionau cu manusi si fetele acoperite si furau numai tigari, cate gaseau. Dispareau apoi in mai putin de un minut, cu o masina. Soferul, spun politistii, zbura cu aproape 200 de kilometri la ora, tocmai pentru a nu fi prinsi.

Dupa cateva nopti de filaj, anchetatorii au reusit sa-i prinda. Suspectii urmeaza sa fie prezentati unui judecator, cu propunere de arestare preventiva, pentru furt calificat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu