marime text:

Francezii nu mai fac fata - au chemat politisti romani sa-i prinda pe hotii nostri

Autoritatile de la Paris dezgroapa iar securea razboiului si anunta ca infractiunile comise de romani au crescut periculos. Ministerul de Interne de la Bucuresti a reactionat imediat si se pregateste sa trimita in Franta mai multi politisti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Francezii in schimb se gandesc cum sa ne trimita mai repede concetatenii acasa si ne cer sa-i "integram".

Sunt peste 4.000 de cazuri de furturi din magazine sau din mijloacele de transport in comun si in toate dosarele suspectii sunt cetateni romani. Numarul furturilor s-a triplat din 2008 si pana acum , fapt ce l-a determinat pe ministrul de interne de la Paris sa vina la Bucuresti. El se plange ca majoritatea suspectilor sunt copii care nu pot fi pusi sub acuzare.

11 politisti romani vor pleca in Franta ca sa ii prinda pe infractori. In curand ii vor urma si cativa procurori.  

In Franta s-a derulat anul trecut o campanie agresiva de expulzare a cetatenilor straini care stateau acolo ilegal. Taberele de nomazi au fost desfiintate si 4.000 de tigani au fost trimisi la Bucuresti.

Uniunea Europeana a criticat insa modul in care Parisul isi gestioneaza problemele legate de migratie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu