marime text:

Fost sofer la DNA, s-a dat drept ofiter DIICOT, ca sa fure 5.000 de dolari!

Un fost sofer de la DNA s-a inspirat probabil din actiunile colegilor sai, cand a pus la care un jaf. Impreuna cu un prieten, s-au dat drept ofiteri DIICOT si l-au luat pe sus pe un barbat care tocmai se pregatea sa schimbe 5.000 de dolari la un bancomat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Victima apucase sa schimbe o parte din bani cand, pe neasteptate, in spatele lui au aparut doi indivizi. Au spus ca sunt ofiteri de la Combaterea Crimei Organizate, chiar au prezentat legitimatii si l-au invitat pe barbat in masina lor. Au sustinut ca valuta este falsa si ca trebuie sa faca verificari.

Crezand ca e vorba de un control de rutina, barbatul, care nu avea nimic de ascuns, a urmat indicatiile lor. Dar curand si-a dat seama ca a fost inselat si ca asa-zisii ofiteri DIICOT il duc la marginea orasului. A prins un moment potrivit si a reusit sa fuga, luand cu el chiar si unul dintre telefoanele mobile ale faptasilor. Imediat a alertat politistii care, avand telefonul lor, au dat repede de urma suspectilor. Unul dintre ei, in varsta de 27 de ani, fostul sofer la DNA, a fost retinut pentru 24 de ore. Audierile continua in acest caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu