marime text:

Fost sef in politie, cercetat dupa ce a impuscat un caine cu arma de vanatoare

Un fost comisar de politie din judetul Vaslui, care a detinut, printre altele, si functiile de sef al serviciilor Ordine Publica, Politia Rutiera si Investigare a Fraudelor, este anchetat de politistii vasluieni dupa ce ar fi impuscat un caine cu arma de vanatoare intr-o suburbie a municipiului.
Fost sef in politie, cercetat dupa ce a impuscat un caine cu arma de vanatoare

Cercetarile Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui in cazul ofiterului in rezerva Marinica Zarnescu au fost declansate in urma unui apel facut la numarul de urgenta 112, duminica seara, de catre un localnic din suburbia Gura Bustei, care a sesizat ca a auzit un foc de arma in imprejurimi. Deplasati la fata locului, politistii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi si Substante Vaslui au constatat ca Marinica Zarnescu a folosit arma de vanatoare pentru a impusca un caine care se presupune ca ar fi fost fara stapan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"In urma primelor verificari, s-a constatat ca persoana in cauza detinea autorizatie de vanatoare pentru ziua respectiva intr-o padure din apropierea localitatii, de unde am fost sesizati de catre cetateanul care a sunat la numarul de urgenta 112. Politistii desfasoara cercetari pentru a se stabili daca arma de vanatoare a fost folosita in conditii legale", a declarat, luni, Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Fostul comisar de Politie Marinica Zarnescu a iesit la pensie, initial pe caz de boala, la data de 30 septembrie 2006. Inainte de a se pensiona, Zarnescu a ocupat, pe parcursul activitatii sale, functiile de sef al serviciilor Ordine Publica, Politia Rutiera si Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Vaslui, precum si de adjunct al Politiei Municipale Vaslui.

In prezent, pensionat pentru limita de varsta din Politia Romana, Marinica Zarnescu desfasoara o activitate independenta, avand deschis un Birou de mediator.

La doua saptamani dupa ce s-a pensionat pe caz de boala, Marinica Zarnescu a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile, dupa ce a intrat cu autoturismul intr-un autobuz plin cu calatori. Politistii au stabilit atunci ca Marinica Zarnescu nu a acordat prioritate de trecere autobuzului in momentul in care fostul ofiter a plecat cu masina de pe loc.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu