marime text:

Fost politist, cazut intr-o fantana adanca de 70 de metri!

Misiune extrem de dificila pentru pompierii din Buzau, care incearca de aproape sapte ore sa scoata dintr-o fantanta de cateva zeci de metri, trupul unui barbat. Omul - un fost politist comunitar - a cazut diminata inauntru si nu se stie inca daca a fost un accident sau si-a dorit sa moara
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fantana are aproape 70 de metri adancime, iar militarii din Buzau nu au echipamente pentru astfel de misiuni. Asa ca au cerut ajutorul alpinistilor utilitari. Unul dintre acestia a coborat insa n-a reusit sa ajunga la trupul barbatului, pentru ca a dat de apa. Se pare ca si aceasta este foarte adanca, iar victima este posibil sa fi ramas prinsa in malul de pe fundul fantanii. 

Operatiunile continua, chiar daca deocamdata, nu se stie ce solutie vor gasi pompierii sa aduca la lumina trupul fostului politist comunitar.

In paralel, anchetatorii incearca sa afle ce s-a intamplat. Desi cei care l-au cunoscut pe barbat cred ca totul a fost un accident, politistii iau in considerare si varianta sinuciderii. Barbatul ar fi suferit o depresie, dupa ce a fost concediat de la Politia Comunitara, in vara anului trecut.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu