marime text:

Margaritescu a fost RETINUT! E dus la tribunal in aceasta seara! Vezi ce se intampla si cu Munteanu!

Doua personaje din lumea fotbalului sunt cercetate intr-un dosar de furturi de autoturisme de lux, deschis in Capitala. Cristian Munteanu, fost portar la Dinamo Bucuresti, si Andrei Margaritescu, actual mijlocas la acelasi club sportiv, au fost adusi la audieri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Cristi Munteanu a primit interdictia de a parasi tara, iar dinamovistul Andrei Margaritescu a fost retinut pentru 24 de ore urmand a fi dus la tribunal in aceasta seara.

Trebuie sa explice acum legatura lor cu o masina scumpa declarata furata, dar si cu o grupare de hoti de limuzine din Europa.

Fostul fotbalist al echipei Dinamo, Cristian Munteanu, a fost adus in fata politistilor de la Furturi Auto. El este acuzat ca ar fi intermediat vanzarea unei masini de lux furate.

Autoturismul a fost cumparat in leasing de medicul Alexandru Magherescu de la un dealer din Bucuresti. La un moment dat, doctorul a inceput sa caute o solutie sa scape de masina. Asa ca a declarat-o furata.

In realitate, o vanduse deja unui interlop. De la acesta, prin intermediul lui Munteanu, autoturismul a ajuns la un alt fotbalist, Andrei Margaritescu, pe numele caruia este acum inregistrat.    

Medicul, sustin politistii, a facut acest lucru ca sa scape de leasing si sa primeasca si o parte din prima de asigurare.

Medicul Magherescu a fost ridicat marti dimineata din apartamentul lui. Sotia a fost socata sa afle ca barbatul este suspectat intr-un dosar de furt auto.

In acest dosar, politistii de la furturi auto ancheteaza 10 membri ai unei grupari care s-ar fi ocupat cu traficul de limuzine furate din Europa.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu