marime text:

Focuri de arma si curse cu politisti pe autostrada - America? Nu, Romania!

Faza de film luni pe Autostrada Bucuresti - Pitesti. Un echipaj al Politiei Rutiere a fugarit doi tineri bauti care au refuzat sa opreasca masina la un control de rutina. Masina Politiei a fost facuta zob, iar agentii au apelat inclusiv la focuri de arma.
Focuri de arma si curse cu politisti pe autostrada - America? Nu, Romania!

Un autoturism al Politiei Rutiere Pitesti a fost grav avariat, luni, de o masina pe care echipajul de politisti a urmarit-o pe Autostrada Bucuresti-Pitesti si al carei sofer a refuzat sa opreasca, pentru prinderea acestuia oamenii legii tragand sase focuri de arma.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arges, soferul a fost reperat in municipiul Pitesti, autoturismul indreptandu-se in directia Bascov-Curtea de Arges. Politistii i-au facut semn soferului sa opreasca, pentru un control de rutina, insa acesta a refuzat si a marit viteza de deplasare, astfel ca oamenii legii au plecat in urmarirea masinii. Autoturismul a lovit pilonii metalici de la un supermarket, dupa care a iesit pe autostrada Bucuresti Pitesti, unde urmarirea a continuat.

"Soferul a fost somat cu semnale acustice si luminoase si prin portavoce sa opreasca, iar politistii au tras sase focuri de arma, primele doua in plan vertical, iar patru in plan orizontal, asupra rotilor, doua intrand in cauciucuri. La un moment dat, la kilometrul 118, politistii au intrat in depasirea masinii, dar soferul a virat brusc si a lovit autoturismul Politiei, dupa care s-a oprit. Cei doi tineri din masina au fost imobilizati si niciunul dintre ei nu recunoaste ca a fost la volan", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arges, inspector Robert Radu.

Cei doi ocupanti ai masinii, ambii din Pitesti, in varsta de 29, respectiv 28 de ani, erau bauti si au refuzat sa sufle in etilotest si sa le fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Conform sursei citate, in urma audierilor politistii au stabilit ca tinerii bausera toata noaptea la un bar din oras, dupa care au plecat cu masina.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu