marime text:

Un glont lasat in urma e speranta anchetatorilor in cazul jafului de la Resita!

Scene infricosatoare la o casa de schimb valutar din Resita. Un individ de aproximativ 40 de ani i-a cerut angajatei sa-i schimbe o bancnota deteriorata. Dar femeia a refuzat, moment in care barbatul a scos un pistol si a lovit cu el in geam.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Individul avea un pistol cu gaze. Anchetatorii au stabilit ca nu a tras nici un foc de amenintare, desi au gasit in casa de schimb valutar cartusul unui glont. Cel mai probabil, acesta a cazut din incarcator in momentul in care omul a lovit cu arma in mobilier.

Dupa ce au audiat-o pe angajata, criminalistii au aflat ca barbatul care a reactionat atat de violent avea o bancnota de 20 de euro care fusese lipita cu banda adeziva. Femeia l-a refuzat si l-a indrumat spre o banca, acolo unde ar fi putut primi o bancnota valabila. In acel moment, omul a scos pistolul si a spart un geam. Cind a vrut sa fuga, unul dintre trecatori a incercat sa-l opreasca, dar barbatul a fost amenintat cu arma.

Martorii incidentului produs in centrul orasului, au crezut ca asista la un jaf armat. Un barbat a incercat sa-l opreasca pe atacator insa fugarul l-a amenintat cu arma si a fugit.

Criminalistii au ridicat un glont cazut se pare din arma si mai multe amprente lasate de barbatul agresiv. Incearca sa-i dea de urma cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu