marime text:

Finii lui Adrian Minune, batuti si amenintati cu sabia! Patru talhari i-au lasat fara 5.000 de euro!

Clipe de cosmar a trait o familie din Pitesti, atacata in casa de patru indivizi. Victimele sunt finii lui Adrian Minune si probabil cei care au intrat peste ei stiau ca au bani in casa. Dupa ce i-au batut bine, au plecat cu 5000 de euro, luati sub amenintarea sabiei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cornel Alexandru, zis Titoasca, este un cunoscut interlop din Arges si a reusit sa atraga invidia multora.  Joi seara s-a temut cel mai tare pentru mezinul familiei, de un an si jumatate si pentru sotia lui, care s-a speriat foarte tare.

Politistii au stat de vorba cu victimele, pentru a afla cat mai multe detalii despre agresori, ca sa-i poata apoi identifica. Asa au aflat cum s-au petrecut exact lucrurile.

Titoasca dormea in casa, impreuna cu sotia si cei trei copiii ai lor, dar a facut imprudenta sa lase usa deschisa. La un moment dat, s-a pomenit cu patru indivizi cu cagule pe fata, care i-au luat la bataie. Au spus la inceput ca sunt politisti, dar cand au scos bate si sabii, oamenii si-au dat seama ca nu e de gluma. Indivizii au inceput sa-i loveasca, cerand bani. Titoasca a scos toti banii din seif  - 5.000 de euro si i-a inmanat hotilor. 

Salvarea a venit de la baiatul cel mare al familiei, care a reusit sa sara de pe balcon si sa anunte politia.

Autorii jafului au taiat si toate cauciucurile masinilor din curte. Unul singur vorbea, cu accent moldovenesc. Restul au tacut tot timpul, ceea ce ar putea insemna ca s-au temut sa nu fie recunoscuti.

Politistii sunt increzatori insa ca vor pune mana pe autorii jafului, in cateva zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu