marime text:

Filmul macelului din Deta. Imagini de la scandalul in care au fost implicati fiii primarului

Au aparut primele imagini de la scandalul care a facut celebru oraselul Deta, din Timis. Au fost surprinse de o camera de supraveghere aflata peste drum de clubul in care s-a produs incaierarea in care au fost implicati si cei doi fii ai primarului din oras. Sunt acuzati ca impreuna cu niste prieteni, i-ar fi taiat cu sabia pe trei barbati.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Camera de supraveghere a surprins momentul care a urmat incaierarii din club. Se observa cum mai multi tineri ies afara, se urca in autoturisme si parasesc zona. La scurt timp, in zona soseste o masina de politie, apoi o ambulanta care ii duce pe raniti la spital.

Trei persoane au fost injunghiate in urma conflictului cu tabara fiilor primarului din Deta.

Fiul cel mic al edilului, impreuna cu alte trei persoane, au primit mandate de arestare preventiva, in timp ce pentru baiatul cel mare a fost emis mandat in lipsa, el fiind de negasit. In seara incidentului, Bogdan Roman a fost la spital, unde a primit ingrijiri pentru o leziune la mana, dupa care a disparut.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu