marime text:

Filmat in timp ce lovea fara mila un catel, ca sa o faca sa sufere pe femeia care il adoptase! IMAGINI SOCANTE

Cine poate fi mai crud decit un animal? Intotdeuna omul. Insa unii dintre cei din jurul nostru sunt de-a dreptul brute fara suflet, pentru care nu exista pedeapsa. La Satu Mare, un individ iresponsabil a fost filmat cu un telefon mobil, in timp ce lovea plin de ura cu o furca un sarman catel fara stapana.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul care apare in imagini lovind catelul voia de fapt sa se razbune pe nevasta unui vecin, care adoptase maidanezul si ii dadea de mancare din cand in cand. S-au certat demult si a crezut ca asa o sa o faca sa sufere. Nu si-a imaginat ca dusmanii il vor filma in timp ce batjocoreste fiinta fara aparare.

Omul s-a dus cu dovada agresiunii la o organizatie pentru protectia animalelor, care l-a reclamat apoi pe bataus la politie.

Oamenii care locuiesc in zona spun ca animalul era complet inofensiv, iar ce s-a intamplat cu el e o cruzime fara margini.

Deocamdata, barbatul care apare pe imagini lovind cu cruzime animalul nu a fost de gasit. Poate vor da de el politistii. Pentru cruzimea lui iesita din comun, risca 3 ani de inchisoare sau 10.000 de lei amenda.

Cat despre catelul lovit, acesta a fost dus la medic de barbatul care a filmat grozavia; dupa ce se va face bine, omul il va duce la tara, la bunicii lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu