marime text:

Fetita rapita in urma cu noua luni si dusa in Elvetia, din nou in bratele parintilor!

Clipe emotionante pe Aeroportul International din Timisoara, unde o familie s-a reintregit dupa noua luni de suferinta. Doi parinti si-au strans in brate fiica in varsta de doar 11 luni, care le-a fost rapita si dusa departe, in Elvetia. Principalul suspect in acest caz este o romanca, ajunsa in catuse, dupa ce politistii au intrat pe fir.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Bucuria celor doi parinti n-a avut margini cand si-au putut tine din nou in brate fetita. In octombrie 2009, cei doi aflau ca fiica lor, pe-atunci in varsta de doar doua luni, a disparut din Sectia de Distrofici a Spitalului de Copii "Louis Turcanu", din Timisoara, unde fusese internata.

Angajatii insitutiei au anuntat ca bebelusul a fost rapit de persoane necunoscute, care au lasat si un bilet in care explicau ca au luat copila pentru a nu o lasa sa moara. 

In scena au intrat atunci politistii, iar informatiile pe care le-au cules timp de cateva saptamani i-au condus tocmai in Elvetia. Acolo, fetita a fost gasita in casa unei romance de 39 de ani, originara din Satu Mare, care este casatorita cu un elvetian.

Romanca de 39 de ani si sotul ei elvetian au fost arestati preventiv. In schimb, copila a fost preluata de autoritatile elvetiene. Acum, este alaturi de parintii ei.

O ancheta a fost deschisa si la spitalul de unde a disparut copila. Reprezentantii institutiei au sustinut ca, atunci cand a fost a avut loc rapirea, cladirea era incuiata, insa nu exista paznic, iar asistentele aflate in tura hraneau bebelusii de pe un alt etaj.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu