marime text:

Fetita de 9 ani violata si supusa la perversiuni de prietenul parintilor ei!

Inocenta unei fetite de 9 ani a fost extrem de tentanta pentru un tanar din Alba, care a profitat de faptul ca se cunostea cu parintii copilei ca sa o faca sa-i deschida usa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Naiva, fata a crezut in el, pana cand l-a vazut transformandu-se intr-un monstru si repezindu-se asupra ei.

Parintii fetei se mutasera cu chirie in Teius de cateva luni, dupa ce mama ei a reusit sa se angajeze la o fabrica din oras. Nu si-au facut multi prieteni, dar printre putinii care le treceau pragul era si un tanar de 24 de ani. Ultima oara cand a venit in vizita, el a gasit-o insa pe fetita singura.

Musafirul a tabarat pe ea si a supus-o la perversiuni. Cand a ramas singura, copila si-a sunat parintii plangand si le-a povestit ce i s-a intamplat.

O durere imensa simt acum parintii fetitei care au crescut-o cu atata dragoste si ii vad acum destinul marcat de nelegiurea unui om caruia i-au deschis usa cu incredere.

Ca sa isi revina dupa aceasta trauma, fetita va trebui sa fie consiliata de un psiholog. Agresorul ei a fost arestat preventiv pentru viol.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu