marime text:

Fetita de 8 ani salvata in ultima clipa de viol! Agresorul are 67 de ani

Soarta nu a fost prea blanda cu o fetita de 8 ani din Galati. Nu s-a bucurat de caldura parinteasca pentru ca mama ei a lasat-o in grija iubitului sau si dusa a fost. Acum si barbatul a lasat-o la voia intamplarii, iar un batran de 67 de ani s-a gandit sa profite de acest copil nevinovat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A ademenit-o pe fata intr-o zona pustie si a incercat sa o violeze.

Barbatul a convins-o sa-l urmeze, promitandu-i ca ii cumpara ceva de imbracat. Era prea speriata apoi sa i se impotriveasca atunci cand i s-a cerut sa se dezbrace. Toata scena a fost vazuta de doi adolescenti care au intuit imediat intentiile barbatului si s-au repezit la el.

Fetita va fi lasata deocamdata in grija unui asistent maternal, cata vreme iubitul mamei nu s-a dovedit destul de bun pentru rolul de parinte. Oricum, el nu poate fi tras la raspundere pentru ca nu a supravegheat-o. Doar parintii biologii sau tutorii legali raspund in fata legii, iar ei nu sunt de gasit.

Tatal a parasit-o pe fata la nastere, iar mama a plecat sa munceasca in strainatate si i s-a pierdut urma.

Atacatorul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile sub acuzatia de tentativa de viol.

Daca va reveni vreodata in tara, mama fetitei va fi decazuta din drepturile parintesti pentru ca si-a neglijat copila.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu