marime text:

Fetita de 4 ani, disparuta din Medgidia, a fost rapita! Vezi ce le-a povestit politistilor!

Din marturiile fetitei de 4 ani, care a disparut la inceptul lunii in Medgidia, politistii contureaza acum varianta unei rapiri. De la inceput au baunuit asta, pentru ca fata era prea mica sa-si poarte singura de grija timp de patru zile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Acum, insa le-a si povesit ce i s-a intamplat si cine a luat-o din fata casei matusii sale.

Copila de 4 ani a disparut la inceputul lunii de acasa, iar timp de patru zile, tot orasul a fost rascolit de autoritati. Ca prin minune, ea a reaparut pe 6 iunie, in triajul CFR din Medgidia, fara urme de violenta si fara sa sufere de foame si sete.

Initial, fata le-a spus anchetatorilor ca a trait din mila trecatorilor si ca a dormit sub cerul liber. Politistii insa au continuat sa investigheze varianta rapirii si miercuri, la reconstituire, fata povestit ca a fost luata intr-adevar de o masina condusa de o femeie. Inauntru mai erau doi barbati. Au dus-o la o casa cu curte, unde se aflau mai multi copii, despre care fata n-a stiut sa spuna daca erau in situatia ei sau nu.

Tot de la copila anchetatorii au aflat ca aceeasi masina a adus-o apoi in zona triajului CFR, cu cateva ore inainte sa fie vazuta de mecanicul de locomotiva care a anuntat politia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu