marime text:

Fetita de 2 ani, la un pas de moarte, din cauza unei lucrari de mantuiala care a costat 10.000 de lei!

Treaba de mantuiala, facuta de o echipa de muncitori in casa unei familii din Braila putea sa-i coste pe proprietari chiar viata fetitei lor de 2 ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Abia terminasera lucratorii de montat acoperisul, cand a venit o ploaie torentiala care a trecut fara probeleme pe langa munca lor si a inmuiat tot tavanul casei. O bucata de tencuiala, aflata chiar deasupra fetitei, s-a desprins si a cazut peste ea.

Copila era singura in camera si se uita la desene animate pe calculator, in timp ce parintii ei faceau curatenie in curte dupa echipa de muncitori. Platisera 10.000 de lei pentru aceasta lucrare, care abia se incheiase si nu s-au gandit sa verifice daca nu cumva muncitorii au facut o treaba pur romaneasca. Din pacate, li s-a confirmat rapid ca asa a fost.

Cam un metru patrat de tencuiala, grea de cateva kilograme, s-a desprins din plafon. Dar si in alte camere tavanul s-a inmuiat in mai multe locuri. Proprietarul isi estimeaza pagubele cam la 50.000 de lei, dar marea spaima a fost ca isi va pierde fetita.

Imediat dupa incident, parintii au sunat la 112 si copil  a fost preluata de un echipaj de pe Ambulanta.

Desi oamenii nu mai au curajul nici sa doarma in propria casa, reprezentantul firmei care a facut lucrarea a refuzat sa le dea vreo explicatie. Si n-a vrut sa comenteze incidentul in niciun fel.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu