marime text:

Fata de 12 ani, STRIVITA de bratul unei macarale! Soferul nici macar nu a observat!

Moartea a lovit nemiloasa luni, intr-un sat din Gorj. O fetita de 12 ani a pierit strivita de piciorul unei macarale transportate necorespunzator. Impactul a fost atat de puternic incat fata a fost luata pe sus ca un fulg si proiectata intr-o rapa adanca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Soferul utilajului nici nu a bagat de seama ca a strivit o mana de om. Si-ar fi vazut de drum daca un alt sofer nu l-ar fi anuntat de nenorocire.

Mastodontul de cateva zeci de tone este un utilaj folosit in constructii, asemanator unei macarale care impinge betonul pana la inaltimi de 20-30 de metri, prin intermediul unor tevi.

Soferul venea cu utilajul de la o lucrare facuta in apropiere de Rovinari si se indrepta spre Filiasi. La un moment dat, intr-o curba, piciorul lateral de sustinere al macaralei s-a deschis si a lovit-o pe fetita care mergea pe marginea drumului.

Omul si-a continuat drumul si abia dupa ce a mai parcurs vreo 300 de metri, s-a oprit intr-o parcare sa lege piciorul desprins al macaralei.

Pentru fetita, echipajele cheamte de urgenta acolo nu au mai putut face nimic.

Nimic pe lume nu poate umple golul ramas in sufletul tatalui Valentinei, dupa moartea ei. Omul aproape ca si-a pierdut cumpatul.

Fata se intorcea de la cumparaturi cand a avut ghinonul sa treaca pe langa ea utilajul greu.

Soferul aflat in spatele macaralei, n-a putut sa faca nimic sa o avertizeze pe fata, dar apoi s-a dus sa anunte nenorocirea.

Culmea e ca viata fetitei pare sa nu insemne nimic pentru cel care a manevrat utilajul cu atata inconstienta. Nici colegul care se afla cu el in cabina nu are mai multe explicatii.

Soferul care a omorat-o pe fetita risca sa ajunga la inchisoare pentru imprudenta lui.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariunitulescu diana (2011-10-05 22:34:06)
doamne ma mi se face pielea de gaina si acum,cand revad acest clip trist,mi-e atat de dor de ea,crescuse asa mare,nu o mai vazusem de ceva timp ....o sa ramana mere un sufletul nostru
raspunde »
ardeleanu (2011-06-21 22:45:09)
va mira faptul ce a scris '' Unudingalati'' e moldovean tampit lipsit de cultura din neam in neamul lui , alcoolist , zoofil si cine stie ce-i mai poate mintea aia bolnava sa-i dea domnul cate un caz din asta pe saptamana sa scape pamantul cat repede de de neamul lui moldoveni scarbosi manca-var ghipsu si sancaru sa va manance rusinea neamului romanesc ca de tigani n-are rost sa mai vorbim
raspunde »
Black (2011-06-21 09:53:24)
"Unudingalati" Tu esti retardat sau doar prost? O copila moare si tu razi? daca erai tu in locul ei? sau daca era copilul tau, si cineva radea, cum ai fi reactionat? Sincer imi e scarba de oameni ca voi, defapt nici nu va pot numi oameni,sunteti mai rai ca animalele.
raspunde »
dfdsz (2011-06-21 00:40:36)
asta e durerea in **** a romanului fata de semenii sai. si nu e numai vina angajatului ci si a firmei care nu e interesata decat de bani. se poate intampla oricand
raspunde »
Gabriel (2011-06-20 23:28:50)
"Unudingalati"ba rasule aici e vorba de un copil de 12 ani si tu razi de felul cum a murit?O sa ai si tu copii in viata asta,eu am unu acasa si sa vezi cate griji o sa-ti faci pentru copii tai cocalarule
raspunde »
CLASA A VII-A , SCOALA PLOPSORU (2011-06-20 21:21:50)
Astazi Dumnezeu a decis sa mai urce la ceruri un inger .. pe tine , Cosmina.. asta a fost voia Lui si nu-L putem judeca .. Ai lasat un gol imens in sufletele tuturor prietenilor , colegilor si mai ales in inimile parintilor tai si al surorii tale ... Vei ramane in gandul nostru !! Dumnezeu sa te odihneasca !!
raspunde »
unudingalati (2011-06-20 19:40:47)
final DESTINATION 6 :))))))))))
raspunde »