marime text:

Fata de 12 ani, STRIVITA de bratul unei macarale! Soferul nici macar nu a observat!

Moartea a lovit nemiloasa luni, intr-un sat din Gorj. O fetita de 12 ani a pierit strivita de piciorul unei macarale transportate necorespunzator. Impactul a fost atat de puternic incat fata a fost luata pe sus ca un fulg si proiectata intr-o rapa adanca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Soferul utilajului nici nu a bagat de seama ca a strivit o mana de om. Si-ar fi vazut de drum daca un alt sofer nu l-ar fi anuntat de nenorocire.

Mastodontul de cateva zeci de tone este un utilaj folosit in constructii, asemanator unei macarale care impinge betonul pana la inaltimi de 20-30 de metri, prin intermediul unor tevi.

Soferul venea cu utilajul de la o lucrare facuta in apropiere de Rovinari si se indrepta spre Filiasi. La un moment dat, intr-o curba, piciorul lateral de sustinere al macaralei s-a deschis si a lovit-o pe fetita care mergea pe marginea drumului.

Omul si-a continuat drumul si abia dupa ce a mai parcurs vreo 300 de metri, s-a oprit intr-o parcare sa lege piciorul desprins al macaralei.

Pentru fetita, echipajele cheamte de urgenta acolo nu au mai putut face nimic.

Nimic pe lume nu poate umple golul ramas in sufletul tatalui Valentinei, dupa moartea ei. Omul aproape ca si-a pierdut cumpatul.

Fata se intorcea de la cumparaturi cand a avut ghinonul sa treaca pe langa ea utilajul greu.

Soferul aflat in spatele macaralei, n-a putut sa faca nimic sa o avertizeze pe fata, dar apoi s-a dus sa anunte nenorocirea.

Culmea e ca viata fetitei pare sa nu insemne nimic pentru cel care a manevrat utilajul cu atata inconstienta. Nici colegul care se afla cu el in cabina nu are mai multe explicatii.

Soferul care a omorat-o pe fetita risca sa ajunga la inchisoare pentru imprudenta lui.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu