marime text:

Femeie muscata de fata si omorata in bataie de sot!

Tocmai in Saptamana Patimilor o femeie din Vaslui a ajuns sa plateasca cu propria viata, dupa judecata aspra facuta de sotul ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul a batut-o cu o cruzime greu de descris in cuvinte pentru simplu motiv ca a gasit casa in dezordine si copiii nehraniti, cand s-a intors de la serviciu.

Femeia a suferit in tacere si peste noapte s-a stins ca o lumanare. Culmea e ca omul n-a avut nicio remuscare si a incercat sa ascunda totul in fata rudelor care au venit sa-l ajute apoi sa-si ingroape sotia.

Cand a vazut ca femeia e plina de rani si avea chiar si urme de muscaturi pe fata, fratele ei a intrat la banuieli si a anuntat Politia. Abia atunci sotul femeii a recunoscut intreaga poveste si a povestit scena sangeroasa.

Abia se intorsese acasa cand a vazut ca fiii sai de 8 si 11 ani nu erau hraniti si ca in curte uneltele din gospodarie erau imprastiate peste tot. Nevasta bause, asa ca omul si-a iesit din minti. A lovit-o cu sadism si a lasat-o apoi sa zaca in bucatarie. I-a spus doar baiatului mai mare sa-l anunte daca se intampla ceva cu mama lui. Apoi a plecat sa-si faca de mancare si sa se culce.

Dimineata, cand si-a gasit sotia fara suflare, a incercat sa ascunda totul. Culmea e ca legistii care au analizat trupul femeii spun ca ar fi putut fi salvata daca primea ajutoare la timp dupa bataia teribila.

Sotul ei a fost arestat pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar cei doi baieti pentru care isi facea chipurile atatea griji au ramas acum fara ambii parinti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu