marime text:

Femeie de 60 de ani batuta si violata pentru 100 de lei de un tanar de 21 de ani

Experienta dramatica pentru o femeie de 60 de ani din judetul Iasi, violata si batuta crunt in propria casa de un consatean. Tanarul, de 21 de ani, era incins bine dupa vizita la barul din sat si cauta bani cat sa-si continue cheful.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A tabarat pe biata victima si, sub amenintarea securii, a batjocorit-o si i-a luat o suta de lei, ultimele ei economii.

In toiul noptii, femeia a iesit in curte, cu securea-n mana, cand a auzit latratul cainelui. Agresorul a atacat-o si a tariat-o in casa.

Batuta si batjocorita, femeia i-a arata tanarului unde isi tinea ultimii bani din casa. Dupa ce l-a vazut plecat, a alergat la vecini sa le povesteaca ce i se intamplase.

Retinut de politisti, suspectul a fost pus in libertate de instanta, pentru ca, asa cum se intampla de multe ori, magistratii nu l-au considerat un pericol public. Spre deosebire de oamenii din sat care ii stiu de frica...

Daca barbatul va fi gasit totusi vinovat de viol, va ajunge la inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu