marime text:

Femeie data disparuta, gasita ingropata in beciul casei. Suspectul este chiar fiica ei!

O crima teribila a zguduit linistea localitatii Urzicuta din judetul Dolj. O femeie de 68 de ani, care disparuse in urma cu doua saptamani, a fost gasita in beciul casei sale, ingropata la o jumatate de metru sub pamant. Si mai cumplit este ca principalul suspect este chiar fiica batranei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii au fost anuntati de o alta fiica de-a femeii despre disparitia ei. Au verificat mai multe piste si in cele din urma, au simtit un miros puternic care venea din pivnita casei. Acolo era de fapt batrana.

Oamenii legii au luat-o la intrebari pe fiica batranei, fiindca auzisera de la vecini ca intre cele doua erau neantelegeri mai vechi. In urma cu doua saptamani, s-au certat teribil. Atunci, fiica batranei i-a luat acesteia cu forta cei 30 lei pe care femeia ii castigase muncind pe camp. In scurt timp, banii s-au dus pe bautura, iar cele doua nu s-au mai impacat.

La scurt timp, batrana a disparut de atunci fara urma. La o prima exminare a cadavrului ei, criminalistii spun ca are multe urme de violenta.

Fiica batranei va fi audiata de procurori. Ei nu exclud ca la oribila fapta sa fi participat si fiul batranei, care intre timp a disparut de acasa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu