marime text:

Femeia care a cumparat un copil cu 5.000 de euro, in rate, a fost retinuta!

Femeia care a cumparat in rate un copil de la o familie de tigani a fost prinsa de procurorii de la crima organizata, dupa 7 ani de la aceasta tranzactie revoltatoare. Este vorba despre o romanca cu rezidenta in Franta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Individa a fost retinuta in momentul in care cobora din autocarul cu care se intorcea in tara. Mama adoptiva si-a petrecut toata noaptea la audieri.

Femeia care a fost dispusa sa plateasca 5.000 de euro pentru copil a decis sa se intoarca in tara imediat ce a aflat ca parintii biologici au fost prinsi de procurori in timp ce ridicau ultima transa. Impreuna cu ea se afla si baiatul care, in 2004, a fost vandut ca la piata.

Copilul a fost dat in grija bunicilor adoptivi, iar dupa audieri cea care l-a cumparat a fost lasata sa plece acasa pe motiv ca nu reprezinta un pericol social. Are insa interdictie de a parasi tara.

Nu la fel de norocosi au fost si parintii biologici aflati acum in arestat preventiv. Ei sunt acuzati de trafic de minori, fapta pentru care ei pot face 20 de ani de inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu