marime text:

Fata violata de propriul tata, in ultimii 4 ani! Barbatul s-a laudat in sat cu ce a facut!

Cuvintul "tortura" e prea putin pentru a descrie prin ce a trecut o fata din judetul Bacau, in ultimii patru ani. Ramasa singura cu tatal ei, dupa ce mama i-a plecat in strainatate, copila a fost fortata sa intretina relatii intime cu barbatul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Iar ca sa fie sigur ca totul va ramane sub acoperisul lor, a amenintat-o cu moartea, ca sa nu scoata niciun cuvant.

Cu greu isi va scoate din minte fata vorbele pe care tatal sau i le-a tot repetat, ca sa nu cumva sa-l refuze sau sa sa-i treaca prin cap sa mearga la politie. Cosmarul ei s-a declansat in mometul in care mama ei a divortat si a plecat in Italia. Atunci, fata avea 19 ani si cosmarul ei avea sa inceapa intr-o noapte in care tatal sau a amenintat-o cu cutitul si a fortat-o sa intretina relatii intime.

Ultima data s-a intimplat chiar de Paste, dupa cum povesteste victima. Cand vecinii au intrebat-o ce se intampla cu ea, a rabufnit si le-a povestit totul, mai ales ca si calaul ei se apucase se se laude prin sat ca isi violase fiica.

Suspectul a mai stat in inchisoare, dupa ce a violat o alta femeie si acum a disparut de-acasa, imediat ce s-a aflat de pacatul lui. Politia il cauta peste tot, ca sa dea socoteala pentru viol si incest.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu