marime text:

Fata de 16 ani, violata de propriul tata, in ultimii trei ani!

O drama a unei copile de numai 16 ani a iesit la iveala in judetul Bistrita Nasaud. Timp de 3 ani, copila a fost violata chiar de tatal sau. Omul a profitat de faptul ca sotia lui a plecat la munca in Germania, iar fetei i-a fost frica sa anunte autoritatile. Miercuri seara, paharul s-a umplut, iar cum s-a luminat de ziua, fata s-a dus direct la politie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mama tinerei, impreuna cu cei doi frati, a plecat in urma cu 3 ani la munca, in Germania, iar fata de 16 ani a fost lasata in grija tatalui ei. Calvarul a inceput chiar atunci.

Barbatul a violat-o de cate ori a avut ocazia si a amenintat-o cu bataia, daca cele intamplate vor ajunge la urechile autoritatilor sau a mamei sale.

Miercuri seara, copila a fost batjocorita din nou. A fost insa ultima picatura, asa ca joi s-a decis sa mearga la politie. Tatal a fost audiat, iar Directia pentru Protectia Copilului Bistrita s-a autosesizat in acest caz. Adolescenta a fost luata imediat in grija asistentilor, care i-au anuntat si mama despre cele intamplate.

Daca va fi gasit vinovat, tatal fetei risca cel putin 10 ani de inchisoare, pentru incest si viol.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu