marime text:

Fata de 15 ani, violata in lift de un barbat care a amenintat-o cu un cutit!

O fata de numai 15 ani, din Iasi, va ramane marcata pe viata de cosmarul prin care a trecut luni seara, cand a fost violata de un necunoscut, intr-un lift. Cel care a chinuit-o a amenintat-o cu un cutit si, dupa fapta odioasa, a disparut fara urma.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul care a atacat-o pe fata nu si-a protejat identitatea, nu avea nimic care sa-i acopere fata. Achetatorii cred ca asta poate avea doua semnificatii: fie nu ii pasa ce i se intampla, fie este un infractor perculos care nu se teme de nimic.

Probabil ca fata nu si-a imaginat nicio clipa riscul la care s-a expus, in momentul in care s-a urcat in lift cu un barbat necunoscut. In plus, nu cunoaste bine pericolele orasului - de abia cateva luni se mutase de la tara, ca sa poate urma cursurile unei scoli.

Luni seara s-a dus sa-si viziteze doua colege, care stau cu chirie in blocul respectiv si imediat ce a urcat in ascensor, barbatul a blocat liftul intre etaje. A amenintat-o ca o va taia pe fata cu un cutit, daca va tipa. Inmarmurita de spaima, adolescenta nu i s-a putut impotrivi. Cand a dat alarma, el era deja departe si politistii il cauta si acum peste tot.

Locatarii din blocul unde s-a intamplat totul sunt socati de experienta prin care a trecut copila. Agresorul a profitat si de faptul ca interfonul scarii era stricat si astfel a putut intra nestingherit in imobil.

Ajutati de descrierea facuta de biata fata, politistii spera sa dea de urma barbatului in cel mai scurt timp.

Pentru ca a violat o minora sub amenintarea cutitului, suspectul risca 18 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu