marime text:

Fata de 15 ani, violata in lift de un barbat care a amenintat-o cu un cutit!

O fata de numai 15 ani, din Iasi, va ramane marcata pe viata de cosmarul prin care a trecut luni seara, cand a fost violata de un necunoscut, intr-un lift. Cel care a chinuit-o a amenintat-o cu un cutit si, dupa fapta odioasa, a disparut fara urma.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul care a atacat-o pe fata nu si-a protejat identitatea, nu avea nimic care sa-i acopere fata. Achetatorii cred ca asta poate avea doua semnificatii: fie nu ii pasa ce i se intampla, fie este un infractor perculos care nu se teme de nimic.

Probabil ca fata nu si-a imaginat nicio clipa riscul la care s-a expus, in momentul in care s-a urcat in lift cu un barbat necunoscut. In plus, nu cunoaste bine pericolele orasului - de abia cateva luni se mutase de la tara, ca sa poate urma cursurile unei scoli.

Luni seara s-a dus sa-si viziteze doua colege, care stau cu chirie in blocul respectiv si imediat ce a urcat in ascensor, barbatul a blocat liftul intre etaje. A amenintat-o ca o va taia pe fata cu un cutit, daca va tipa. Inmarmurita de spaima, adolescenta nu i s-a putut impotrivi. Cand a dat alarma, el era deja departe si politistii il cauta si acum peste tot.

Locatarii din blocul unde s-a intamplat totul sunt socati de experienta prin care a trecut copila. Agresorul a profitat si de faptul ca interfonul scarii era stricat si astfel a putut intra nestingherit in imobil.

Ajutati de descrierea facuta de biata fata, politistii spera sa dea de urma barbatului in cel mai scurt timp.

Pentru ca a violat o minora sub amenintarea cutitului, suspectul risca 18 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariufereasca sfantul (2012-04-09 15:32:54)
toate comentariile de aici sunt idioate. FEREASCA SFANTUL!
raspunde »
teror (2011-04-02 08:27:59)
Silviu si Sergyuuu ar tb sodomizati..au postat aici... nu e o mare shmekerie sa fie gasiti de niste oameni care nu stiu multe...dar stiu sa isi faca treaba...
raspunde »
anonim (2011-02-07 15:32:39)
frate da ce prost esti silviu ,,,esti dus rau .... o cun pe fata aia si e foarte cuminte asa ca nu mai comenta ca un prost ce esti ...doar unu ca tine putea zice una ca asta...voi baieti nu va mai ajunge ...halal
raspunde »
deea (2011-01-26 21:56:20)
sylviu sa dea dumnezeu sa ai o fata si sa vezi k atunci nu ai sa mai vb asa! nimeni nu merita sa ia cu forta.
raspunde »
sylviu (2011-01-26 17:50:37)
nebuni sunteti si voi ma.daca era o zdreamtza cum sunt majoritatea bine ia facut dar nu ai de unde sa stii dak nu era o fata la locul ei
raspunde »
hahahah (2011-01-26 01:11:37)
Ba, numai in moldova se intampla dastea :)))))))))
raspunde »
sergyuu (2011-01-25 19:20:18)
si crezi ca nu ia placut? astea de 15 ani sunt cele mai haite
raspunde »