marime text:

Fata de 15 ani, violata de doi tineri, in timp ce se intorcea de la discoteca

Cu o trauma teribila va ramine toata viata o fata de 15 ani, din judetul Iasi, care a fost violata salbatic de doi consateni, de 17, respectiv 24 de ani. Adolescenta a fost acostata pe drumul de intoarcere de la discoteca si a scapat de chin doar atunci cand un vecin a sarit cu toporul la suspecti si i-a pus pe fuga.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs. In toiul noptii, in drum spre casa, adolescenta a facut greseala sa ramina in urma grupului de prieteni cu care se intorcea  de la discoteca. S-a increzut in vorbele celor doi baieti, care i-au promis ca o vor conduce acasa. Asta desi nu-i stia decit din vedere.   

Tocmai prietenii de care fata se despartise au dat alarma, cand au ajuns la casa bunicii adolescentei. I-au spus batranei ca nepoata ei a ramas cu cei doi consateni si ca i s-ar putea intampa ceva. Cum parintii victimei sunt in Italia, la munca, femeia a strigat dupa ajutor la un vecin. Omul a fugit intr-un suflet spre copila. A ajuns chiar in timp ce al doilea barbat o chinuia. Cei doi au fugit atunci, dar politistii i-au arestat apoi. 

Bunica bietei fete spune ca nepoata ei trece printr-un cosmar continuu, de cand a fost batjocorita.  

Oamenii din sat sun convinsi ca povestea se putea termina chiar mai dramatic, daca nu intervenea vecinul care i-a pus pe fuga pe suspecti.

Cei doi tineri au fost arestati miercuri pentru 29 de zile, iar daca vor fi gasiti vinovati, risca pana la 15 ani de inchisoare, fiecare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu