marime text:

Fara suflet! Si-a abandonat calul, dupa doua saptamani in care nu i-a mai dat sa manance!

12 ore a stat in agonie, pe o strada din Ilfov, un biet cal care, de doua saptamani, nu a mai primit de mancare de la stapan. Omul l-a abandonat fara sa stea pe ganduri, cand a vazut ca este prea slabit si nu mai are putere sa munceasca.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Bietul animal zacea in noroi, pe o strada din Balotesti si abia mai respira, atunci cand l-au gasit cativa localnici. Impresionati, oamenii au incercat sa il ajute si au sunat la politie.

Proprietarul si-a facut aparitia abia cand a auzit ca au intrat pe fir si oamenii legii. A recunoscut calm ca a abandonat calul in poarta inca de sambata dimineata, pentru ca nu mai putea sa mearga.

Un medic veterinar chemat in ajutor i-a facut animalului injectii cu vitamine, iar cativa oameni au adus paturi, ca sa il inveleasca.

Dupa ce a fost hranit, calul a fost transportat la un adapost pentru animale parasite. Medicii spun ca este foarte batran si are sanse destul de mici sa isi revina.

Stapanul animalului risca o amenda de cateva mii de lei sau chiar pana la 3 ani de inchisoare.

Din pacate, astfel de cazuri nu sunt izolate: in urma cu doua sapatamani, un cal a murit in Bucuresti, dupa ce a agonizat ore in sir, in ger, pe o strada din sectorul 5. Nici pana acum proprietarul nu a fost gasit, ca sa fie tras la raspundere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu