marime text:

Fara permis, dar cu tupeu! Fratele unui interlop a spulberat o masina a politiei pana sa fie prins

Tupeu incredibil din partea unui sofer de 23 de ani din Iasi. Cu toate ca permisul ii fusese suspendat inca de anul trecut, s-a urcat la volan si a pornit intr-o goana nebuna prin oras.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii spun ca nu era pentru prima oara cand facea asta, dar acum trei echipaje de la Rutiera s-au chinuit sa-l prinda.

Barbatul conducea un autoturism de 500 de cai putere si inainte sa fie incatusat a lovit o masina a politiei. Pana la isprava de acum, barbatul era cercetat deja in alte patru dosare penale, tot pentru ca a condus cu carnetul suspendat.

Tanarul, care este fratele unui cap interlop din oras, isi facuse un obicei din a se urca la volan si a trece in viteza pe langa politisti, ca sa le faca in ciuda practic. Nici acum nu a oprit la semnul agentilor de la Rutiera, care l-au urmarit apoi prin oras si au facut un baraj in calea lui.

Dupa ce a lovit un autoturism, camerele video ale oamenilor legii au suprins momentele in care urmaritul a sarit din masina si a vrut sa scape cu fuga. Soferul a fos retinut initial, dar instanta a decis cercetarea lui in libertate in acest nou dosar penal.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu