marime text:

Fara magazine care vand etnobotanice in Capitala, de anul viitor!

De la 1 ianuarie 2011, niciun magazin care comercializeaza plante etnobotanice, cu efect halucinogen, nu va mai exista pe raza Bucurestiului. Si asta pentru ca vineri, consilierii primariei au votat interzicerea acestor magazine, la o distanta mai mica de 1.500 de metri de orice parc, scoala sau biserica.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Daca pana acum, era vorba despre cateva initiative ale primariilor de sector, vineri, legea s-a votat la nivelul Capitalei. De anul viitor, va fi interzisa amplasarea, dar si functionarea acestor magazine periculoase la o distanta mai mica de 1,5 kilometri fata de biserici, scoli, gari, autogari, spatii de joaca, spitale si parcuri.

In plus, hotararea interzice comecrializarea de plante cu efecte halucinogene si la parterul blocurilor de locuinte, dar si de birouri. Aceasta decizie nu ii vizeaza doar pe cei care vor sa si deschida magazine, ci si pe cei care au in acest moment, pentru ca autorizatiile nu mai pot fi prelungite.

Exista voci care spun ca este vorba despre un proiect schiop, pentru ca este nevoie de o ordonanta de urgenta, data de Guvernul Romaniei, care sa ne scape de aceste magazine la nivel national. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu