marime text:

Fantoma de la Opera s-a mutat intr-un garaj si arunca in mecanici cu monezi!

Un mecanic englez are o mare problema - o fantoma ii bantuie garajul si ii deranjeaza angajatii. Spiritul nu e insa zgarcit, ii despagubeste cu monezi din 1940 pe cei pe care ii terorizeaza.
Fantoma de la Opera s-a mutat intr-un garaj si arunca in mecanici cu monezi!

Cladirea in care englezul Nick White si-a facut un garaj auto a fost capela inainte de al doilea razboi mondial si cimitir temporar in perioada razboiului. White sustine ca stafia muta cauciucurile dintr-un loc in altul in timpul noptii cand garajul este incuiat.

Doua monede vechi au aparut in mod misterios pe podeaua garajului, iar White crede ca ele au fost lasate de fantoma ce ii bantuie afacerea. Monedele dateaza din 1936 si 1938, sunt ambele din cupru si sunt marcate cu chipul regelui George al VI-lea. A doua moneda a aparut la o zi distanta in acelasi loc din care a fost recuperata prima.

Nick White: "N-am luat de bune toate povestile pe care le-am auzit, dar acum n-as mai zice ca nu sunt adevarate. Nu exista nicio explicatie logica pentru aparitia celor doua monede. Ma sperie gandul ca se intampla ceva cand totul e incuiat"

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu