marime text:

Familii bagate in mormant in urma accidentelor! Parinti morti si copii raniti, intr-o secunda de neatentie

Un sofer din Buzau si-a nenorocit familia sambata seara, cand n-a mai controlat masina din cauza vitezei si s-a izbit de un pom. Sotia lui a murit, cei doi copii sunt internati, iar in ceea ce-l priveste medicii nu stiu daca va supravietui.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Si tot o greseala la volan a curmat vietile a doi soti din Arges: au pierit impreuna, in impactul cu o masina careia nu i-au dat prioritate.

Mai bine de o ora le-a trebuit militarilor pana l-au scos pe soferul din Buzau. Chiar si o singura miscare gresita l-ar fi putut ucide pe barbatul de 40 de ani.

A fost internat la spitalul din Buzau. Este si acum in stare grava. Plini de rani pe tot corpul, si cei doi copii ai sai, de 5 si 8 ani, sunt in grija doctorilor. Pe sotia lui, medicii n-au putut sa o salveze.

Si tot intr-un accident s-au stins doi soti in varsta, pe Centura de Est a Ploiestiului. Au intrat cu masina dintr-un drum lateral, fara ca barbatul de 71 de ani, aflat la volan, sa se asigure.

Trupurile sotilor au fost scoase din masina de un echipaj de descarcerare. Celalalt sofer a scapat cu rani usoare si nu a fost internat.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu